AGO-QUOD-AGO          
rolstoeldansen dansvormen danslessen demonstraties laatste nieuws
 kalender evenementen wedstrijden medaillekast agenda contact

Evenementen.

Speciale evenementen

Naast de normale door ons georganiseerde evenementen worden we ook regelmatig voor bijzondere evenementen uitgenodigd. Zo hebben twee van onze dansers meegewerkt aan een grote show in de Hubertustunnel in Den Haag. Een aantal andere hebben meegewerkt aan de wereldrecordpoging rolstoeldansen in Walibi World.

Dansfeesten.

Naast de lessen is er ook regelmatig iets anders te doen voor onze dansers. Een aantal malen per jaar organiseren we een dansfeest. Vaak is dat een themafeest. Zo zijn daar onder andere al geweest :

Sprookjes feest, Stamppottenbal, Black and White party.

Vrije dansavonden.

In samenwerking met dansschool Five Star organiseren we ook regelmatig een vrije dansavond. deze avond dansen zowel de valide dansers als de rolstoeldansers bij elkaar in Ridderkerk. Het is heel fijn dat dit mogelijk is.

Wedstrijden.

Met grote regelmaat worden wedstrijden georganiseerd door heel het land, maar ook daarbuiten. Veel van onze dansers nemen hier aan deel. Zelf hebben we ook een aantal wedstrijden georganiseerd. Twee maal een wedstrijd speciaal voor de jeugd tot 20 jaar, en 1 maal een grote wedstrijd voor rolstoeldansers uit Nederland en Belgie.

Demonstraties.

Onze dansers zijn regelmatig te zien in het land. Zowel op grote festiviteiten als op besloten feesten kan je ze tegenkomen als ze een demonstratie rolstoeldansen geven.

Terug